top of page

Als zaakvoerder van een kleinschalig architectenkantoor in Kalmthout, ten noorden van Antwerpen, werk ik al jaren gepassioneerd aan verschillende projecten.

Verbouwingen, renovaties en vooral nieuwbouw, waarin voornamelijk 

de WOON-functie centraal staat. Van eerste schets tot finale oplevering, het is heel fijn om rechtstreeks samen met de klant een nieuwe 'thuis' te creëren en hen te begeleiden in het gehele bouwproces.

In 2003 behaalde ik mijn masterdiploma in Architectuur aan het Henry Van de Velde Instituut te Antwerpen. Na enkele jaren stage en werkervaring bij grotere bureaus, namen Nele Cloots (architect - interieur architect en goede vriendin) en ik zelf in 2007 de beslissing om ons eigen kantoor op te richten en zo werd NELVA architecten geboren te Kapellen.

Zeer gedreven en leergierig werkten we jaren met ons tweetjes aan vele realisaties. In 2013 besliste Nele echter om verder carrière te maken in de interieurarchitectuur en besloot ik toch verder te werken, want ondertussen hadden we een mooie portefeuille aan goede contacten en aannemers bij elkaar gewerkt. Ik bedank Nele graag voor de fantastische en onvergetelijke jaren met ons 2!

Als eva koch architecten ging ik in 2014 verder van start in Kalmthout en daar ben ik vandaag nog steeds gevestigd, ondertussen met 2 medewerkers in ons gloednieuw kantoor aan de Epiceadreef.

Nog steeds puzzel ik graag aan plannetjes en klim ik met plezier op een ladder de werf op. Als gecertificeerd 'energie-bewust architect' bouw ik graag mee aan uw toekomstplannen.

 

Eva 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page